"Karaj ih, driblaj ih i pljuj po njima svuda; po Banjaluci, Sarajevu, a posebno u Briselu!", poslije brilijantne pobjede Milorada Dodika na svim nivoima vlasti, RATNI REPORTER od srca uputio čestitku Miloradu Dodiku!

Ocjene članaka: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Dragi Mile čestitam od srca, što si sve razbucao u Banja Luci, Sarajevu, ali i Briselu.

Nisam znao niti razumio ono kad pjevaš, ločeš, pljuješ po BiH, blago rečeno se*eš po EU, kradeš i zgledaš k'o abnormalan u svakom pogledu.
Pa nisam znao da je to recept za uspjeh.

Od srca ti čestitam što sam preko tebe spoznao kakvi su oni tamo u dijelu koji je nastao na GENOCIDU, pa oni koji su nastali na UZP-u, posebno baš posebno što si pokazao i dokazao kakvi su ovi, oni, i svi drugi koji su iz dijela BiH u kom se desio strašan zločin.

E tu ti čestim od srca, pa ni u snu nisam mogao pomisliti da mogu biti ovako izdajnički nastrojeni; kukavice, kriminalci, idioti, hajvani i stoka oni iz dijela, da, iz svakog dijela koji je osjetio strahote rata ali je izdržao.

E tu je kvaka.

Da, tu je kvaka, da nije tebe i Dragana Čovića nikad ne bi pomislio da može biti gore od SDA, a može baš može i puno gore, gore od goreg.

Takvi su oni koji su ispali iz rukava SDA ili oni koje je odgojila flašica mlijeka kojom ih je pojila SDA, misli se na one nezadovoljnike koji su je napustili samo zbog fotelja, a sad čine osmorku sa SDP-om.

Ti si Mile kralj; karaj ih, varaj ih, vodaj ih žedne preko vode, jer ti to možeš.

Da da, karaj ih redovno, varaj ih i više nego do sada, i vodaj ih još više žedne preko vode, jer oni to zaslužuju.

Poštovani Mile s onima koji žele biti kao ti, a sigurno su slabiji samo ti znaš kako treba i stoga ih tjeraj da veslaju čamac u kojem ti ločeš, pjevaš, drobiš sve što se nije drobilo, a oni, veslaći, i žedni i gladni, a na vodi...

To samo možeš ti..
Nije lahko s takvim kakvi su oni, ali s njim treba samo tako...

I za kraj, vrlo ozbiljno ti želim da završiš u hapsu, da te dotjera tu čovjek iz Laktaša vezanog k'o kera.

Kada tebe sprovedu onom sudu koji nije kao ovaj danas, onda će biti sprovedeni i svi oni kojima ti sada šefuješ i u onom dijelu koji je nastao na GENOCIDU i onom koji se zove Federacija.

Mile majstore dabogda tebi i tvojima bilo onako kako zaslužuju, a što se mene tiče želim ti kraj, kraj kakav zaslužuju diktatori, a to je slično kao Milošević.
Želim da nemaš mira ni kad hodaš, niti kad spavaš, želim da znaš da te preziremo, mrzimo i da se borimo svakim demokratskim putem da te sprovedemo gdje treba.

Oprostite na dijelovima teksta koji su vulgarni, jer takav tekst samo razumije razuzdani, opijeni diktator koji kara osmorku, petorku i svakog drugog u svakom dijelu BiH, a posebno one iz Brisela. Da, one iz Brisela, jer to njima godi, to im godi, jer mi smo država gej parada.

Nikad gore, a poslije ovog dolazi vrijeme koje mora biti bolje.

Svaki čovjek u BiH, ama baš svaki čovjek mora čestitati Miloradu Dodiku koji nam je ukazao da pored loše SDA imaju puno gori.

Mile majstore, nek veslaju žedni dok ploviš...
I Mile upamti, vrlo brzo ćete se nasukati svi vi na tom luđačkom čamcu...
Vjeruj puno prije nego što zajedno mislite...

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search