Knjige  kao i DVD Filmove možete naručiti ovdje.
Image

Priče iz života - Zlatna Knjiga

 

„Zlatna knjiga je srž mog rada kojeg ja činim u svom arhivu od ‘80. i ‘90. godina do današnjih dana. Ona čini jednu istinsku srž sa svim što se dešavalo sa mnogo emocije, suza, te je obuhvatila dosta toga- prijeratni život, ratni i poslijeratni”, kaže Agić. Naglašava kako ona šalje poruke da BiH uz sva stradanja i strahove, ima i mnoštvo ljepota u kojima možemo uživati”.

Image

Svjedoci Zla - Živa Knjiga

Knjiga Svjedoci Zla je "Živa knjiga" - jer nas ono što je bilo jučer dovodi u virjeme koje je danas.Strašna zlodjela nisu zaboravljena, naprotiv. Čitajuči dokaze o tom strašnom zlu vraćamo se u to teško vrijeme,a onda stvarnu zbilju, sadašnjost, sagledavamo prilozima iz današnjeg vremena.  Svjedoci Zla je serijal koji se sastoji od više dijelova, a čini jednu originalnu cjelinu koja je namjenjena onima što dolaze opslije nas i čija je obaveza da nastave biti čuvari svoje domovine.

Šta su drugi rekli

Knjigu Reload nisam pročitao nego sam je otplakao

Prerana smrt sestre Ismihane, usljed teške bolesti i odlasci u sarajevsku bolnicu gdje se liječila, uz vještu sidranovu scenarističku ruku, sigurno bi bez konkurencije bila na filmskom festivalu u Kanu. Sve što je Akif Agić smejstio u svoje "Priče iz života" miriše na kofer preteških uspomena.

Avdo Huseimović
Režiser i Istraživač

Posebna vrijednost

Tek sam shvatio da je narodu potreban takav radio iTV koji posjeduje Akif: glasan, jasan, sa porukom, pozivom i ohrabrenjem da će Bosna pobijediti i uspjeti i nanijeti poraz dušmanima, kako je on u više navrata i završavao svoje izvještaje. Zato je Akifova ličnost u tim teškim danima imala posebnu vrijednost.

Nedim Ibrahimović
Novinar

S radočsću preporučujem ovu knjigu na čitanje

Akif Agić napisao je nestvarnu ili više nego stvarnu knjigu. NIgdje nisam pročitao toliko vjere u bosanskog čovjeka, kao u ovoj knjizi. I da život i smrt zavise samo od njega.

Mirsad Sinanović

Novinar

Ne sjećam se da sam čitao moćnije štivo

Kniga Akifa Agića će vas čitanjem dizati u neslućene visine koje otvara ljudki ponos. Iza svake priče ostajat ćete potreseni, gotovo slomljeni, ali će vam se nekim čudom duša uspravljati. Moćno Akifovo pisanje nagonit će vam suze na oči i vidjet ćete neviđenu snagu koja se rađa iz bosanskog inata.

Sejo Omeragić
Novniar

Narudžba knjiga

Poštovani posjetitelju

ovjde možeš poslati upit za knjige. Ovo nije automatksa narudžba i ne postoji nikakvo obavezno kupovanje nakon što popuniš formular za narudžbu. Nakon što mi pošalješ svoje informacije i željeni broj knjiga obradit ću tvoj zahtjev i javiti se što prije sa uputstvima plaćanja i troškovima dostave.  

Hvala
AA
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search