I. OPĆI USLOVA KORIŠTENJA


1. U slučaju pristupa i/ili korištenja domene www.akifagic.com (dalje u tekstu: „web portal“) te pripadajućeg sadržaja (primjerice: tekst, fotografije, audio i video materijal)
i usluga koje se omogućavaju putem web portala bez obzira na način korištenja, Korisnik izričito pristaje bez ikakvih ograničenja ili rezervi na korištenje i upotrebu web portala u skladu s
ovim Općim uslovima korištenja (dalje u tekstu: „Uslovi), a regulisanje svih pravnih odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz korištenja/upotrebe web portala vrši se u skladu s ovim Uslovima.

2. Akif Agić pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge web portala u svako doba, upridržava pravo djelomično ili u potpunosti ograničiti pružanje određenih usluga u slučaju kršenja odredbi Uslova.

3. Korištenjem sadržaja web portala korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja te se obvezuje koristiti sadržaj isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

4. Akif Agić zadržava pravo izmjene ovih Uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

II. KOLAČIĆI

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.).
akifagic.com ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom naručivanja proizvoda ili pretplate ili nekog drugog razloga),
čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka

akifagic.com koristit će Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferenci te dostave općih i individualiziranih ponuda,
s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s Vama.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje
Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice akifagic.com. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići,
IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.
Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva.
Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tokom posjeta stranici.


Sigurnost

akifagic.com ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost ličnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka
(poput Opšte uredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opšte uredbe o zaštiti podataka i dr.).
Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja.

Rok pohranjivanja

Pohranjujemo Vaše podatke do isteka roka od 1 godine računajući od isteka ugovornog odnosa,
osim onih podataka za koje važeći propisi propisuju duži rok pohranjivanja.


Obavijest o promjenama i kontakt

Svaka promjena naše politike privatnosti bit će objavljena na početnoj stranici i na drugim mjestima za koje se smatra da su za to prikladna.

III. IMPRESSUM

Bosanskohercegovački WebPortal privatnog lica Akif Agić
Glavni i odgovorni urednik: Akif Agić
Uređuje: Muzafer Agić, Ali Agić
WebDesign i Programiranje: archibyte

IV. MARKETING

Za oglašavanje putem banera ili u nekoj sličnoj formi javite se na email: reporter@akifagic.com

V. KOMENTARI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala akifagic.com.
Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal akifagic.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji
mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search