AKIF AGIĆ TVRDI: Vi ste sigurno prošlost!

Ocjene članaka: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Ako se ti, Bakire, ponovo sastaneš s onim koji negira GENOCID, s onim kojeg niko ne želi u svom okruženju, a misli se na UN i SAD, i još gore, ako se kandiduje Nermin Nikšić, a sve nas Bošnjake vodi u bezglavlje, onda, iz moralnih, ljudskih i patriotskih razloga, kažem: "Pobijedit ću vas i vaše politike koje su uzrok zla minulih godina."

Da iz male sredine, s malo i nimalo šansi danas, ali sigurno ću vas pobijediti, jer u svim nama bije vatra koja se ne može ugasiti niti smiriti.

Vi ste nas ponizili, ugrozili, izdali, pa vi ste nas doveli da smo gori od onih koji su činili GENOCID i koji su bili UZP - Hrvatska.

Vi ste dno politike i izdaje, koji ste nas, preko 70% koji vidimo svoju domovinu BIH, ponizili, uvrijedili i doveli do našeg dna.
To vise neće ići.

Vrlo ozbiljno i temeljito ću pratiti rekcije na ovaj tekst.

Moramo svi u svakom pogledu stati u kraj svima koji nisu svjesni, a doveli su nas pred novo uništenje, da to više neće ići tako.

Moja moralna obaveza je da kažem, vi ste nesposobni, vaše vodstvo je dovelo do potpunog ugrožavanja nas koji volimo svoju domovinu BiH, kao jedini prostor u kom ima mjesta za svakog, ali ako nije činio GENOCID i bio dio UZP-ea.

Svakako da je ovaj tekst, čitajući ga danas, nerealan, ali 2022. ću vas pobijediti kao nezavisan od svih, i od onih nezavisnih, jer ja nemam gdje, niti mislim gdje ići s ovako čiste i odabrane zemlje. Bog je svjedok da je više neće kaljati oni koji su GENOCIDNI i ono koji su UZP.

Svakako, ako se pojavi bolji, on će vas bolje pobijediti, a ja ću mu biti podrška.

Sve vaše komentare dobre i loše, smatram razumnim i cijenim vas učinak u našoj diskusiji za bolje sutra.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search