Zulum na bosanskim muslimanima, a posebno nad bosanskim katolicima

Ocjene članaka: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Svakog ko se nije htio nasilno hrvatizirati ste nemilosrdno kažnjavali pokušavajući tako u potpunosti istrijebiti bosanske katolike koji su vjekovno dobro BiH ali i vjekovni čuvari naše domovine BiH.

Dok se sleglo sve da te predsjedniče Milanoviću podsjetim "Vi ste zulum činili po BiH nad bosanskim muslimanima, a posebno nad bosanskim katolicima. Vi ste najveće zlo BiH i neprijatelj broj jedan, a pod vi podrazumijevam sve vas koji ste sljedbenici politike osuđenog ratnog zločinca Franje Tuđmana
." Da predsjedniče Milanoviću, tu gdje ti sjediš izdavane su naredbe da se napada Republika BiH i da se prave konc logori za bosanske muslimane ali da se bosanski katolici nasilno hrvatiziraju u bosanske Hrvate koji će slijedit vašu politiku.

Da podsjetim !!!!
Rat u Republici Bosni Hercegovini je počeo napadom elitnih jedinica na Kupres početkom aprila, a to su učinile elitne jedinice ZNG i HOS. Ušli ste u Kupres sa tim jedincima jer nikog nije bilo tamo izuzev tamošnjeg TO iz Kupresa. Tadašnji kninski korpus i banjalučki ekspresno su povratili teritoriju i od tad je počeo veliki zločin nad bosanskim muslimanima i katolicima, a kojeg ste vi uzrokovali. Svakako da onaj ko čita ovaj tekst, a poznaju tadašnju situaciju, će odmah spomenutu selo Ravno. Selo Ravno jeste prvi zločin kojeg je počinila JNA ali treba uzeti u obzir da se na tom mjestu nikako nije vijorila zastava Republike BiH već zastava Republike Hrvatske..
Dalji tok o agresiji Republike Hrvatske na Republiku BIH je poznat, a posebno poznat Sudu u Hagu koji je potvrdio agresiju Republiku Hrvatske na Republiku BiH, a na čelu je bio zločinac Franjo Tuđman, predsjednik republike Hrvatske, zapovjednik vojnih snaga ali i predsjednik HDZ-a iz kojeg je svo zlo proisteklo.

Hrvatska je odgovorna za rat u Republici BiH i to je bio strateški cilj zločinca Franje Tuđmana što je sve potvrdio sud u Hagu. Poštovani predsjednice Milanoviću, dužan sam vas i ovo posjetiti Armija Republike Bosne i Hercegovine je potukla Hrvatsku vojsku i HVO i to do koljena. Zločinac Franjo Tuđman nije više mogao mobilisati i poslati na ratište u BiH što i jeste jedan od razloga za Vašingtonski sporazum.

U Republici Hrvatskoj ima više prijatelja Republike BiH nego onih koji slijede trasirani put zločinca Franje Tuđmana što je jedan od razloga vojne katastrofe koju je doživjela Hrvatska vojska i HVO ali presudan faktor je bio borba za opstanak i pravičnost borbe boraca Armije RBiH. Uzgred da podsjetim, Republika Hrvatska je po Republici BiH počinila strasne ZLOČINE, konc logori, paljevine, ubijanje, silovanje i zatiranje sve što je bosanskih muslimana. Strašno zlo ste počinili gdje god ste uspjeli ući s čizmom. 

Strašno zlo ste počinili bosanskim muslimanima što je postalo opšte poznato na osnovu haških presuda, ali se zanemaruje da ste počinili i strašno i neoprostivo zlo bosanskim katolicima koje ste pokušali zatrti.

Svakog ko se nije htio nasilno hrvatizirati ste nemilosrdno kažnjavali pokušavajući tako u potpunosti istrijebiti bosanske katolike koji su vjekovno dobro BiH ali i vjekovni čuvari naše domovine BiH.

Svakako da ću ovom zločinu temeljitije poraditi i ostaviti sudu vremene da vas, Republiku Hrvatsku u cijelosti označimo kao zločince nad bosanskim muslimanima i bosanskim katolicima.

I za kraj ovog članka da posjetim: Pamet u glavu predsjednice Milanoviću i probajte slijediti put predsjednika Mesića pa i predsjednika Josipovića koji prema BiH pokazuju onu bolju stranu Republike Hrvatske, a posebno hrvatskog naroda .
Upamti, mir je došao onda kad smo razbili Hrvatsku vojsku i HVO u Bugojnu, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Konjicu, Jablanici ..ali je mir došao i drugim agresorom kad se oslobodio Donji Vakuf, Sanski Most, Ključ i kad se krenulo prema Banja Luci.
U Bosni sporo uče ali kad nešto nauče nikad to ne zaboravljaju, a iz minulog rata su naučili ko god dolazi u BiH iz Srbije i Hrvatske s puškom, da će sa puškom biti i istjeran.

Niti jedni, niti drugi sad i ubuduće niste dobro došli kad nosite puške ali i kad nosite svoje zastave po našoj domovini..
S toga predsjednice Milanoviću kad gledaš prema BIH pogni glavu i spusti prste jer ovdje ce biti samo kako mi želimo i nikako drugačije..
Ovom zemljom se ne vlada, ovdje se živi ovdje su vjekovima bosanski muslimani, pravoslavci i katolici kojih ima više no ikad..
Nasilno hrvatiziranje bosanskih katolika je vaš veliki ZLOČIN za kojeg ćete odgovarat...
Mijenjaj trasu koji je trasirao zločinac Franjo Tuđman i u ime Republike Hrvatske traži oprost za zlo koje su činili HV i HVO po Republici BIH.

Vi ste u situaciji da molite za oprost i da u skorom vremenu se pokuša iznaći rješenje za realnu ratnu odštetu koju morate isplatiti BiH.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search