Limeni vitez Dragan Čović

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Limeni vitez Dragan Čović je uspio raselit i rastjerati više Hrvata nego što se zbilo tokom rata
Limeni vitez Dragan Čović je uspio raselit i rastjerati više Hrvata nego što se zbilo tokom rata.

Sijedeći put UZP-a koji je trasirao zločinac Franjo Tuđman, koji je odustao od tog monstruoznog plana poslije vojnih poraz u Republici BiH, za Dragana Čovića je bio signal da on treba dalje nastaviti put mržnje i zla. Tako da trenutno bosanskih Hrvata ima manje od 400 000 hiljada, a nešto više od 300 000 hiljada.
Limeni vitez Dragan Čović je sve uradio da sije mržnju sa svima koji žive sa bosanskim Hrvatima, čak i u onim opštinama gdje su zanemarivi, kao i u onim gdje su apsolutna većina.
Veličanje Republike Hrvatske na tlu BiH, vješanje zastava Republike Hrvatske kao i stalno pozivanje podjeli je stavilo bosanske Hrvate na tešku metu s kojom se teško nosit u ovakvo teškom vremenu, a posebno u oskudici broja pristaša koji to podržavaju.

Limeni Hrvat, limeni vitez je sa svim svojim bližim i daljim suradnicima obezbjeđen u Zagrebu ali i dijelovima Jadrana, tako da iskreno njih više ništa i ne vezuje za BiH.
Što gore, to bolje za njega jer će u tom sloganu kao žrtva izdejstvovati sebi i svojima što više povlastica u Republici Hrvatskoj.
Dragan Čović je odgovoran i on je kreirao nestanak bosanskih Hrvata iz BiH kojih je trenutno u BiH zabrinjavajuće malo.
A to nije dobro.
To je zlo za sve nas koji smo tu i čija djeca djeca ostaju tu.
To je ZLO veliko kriminalnog programa kojeg sprovodi sljedbenik UZP-a Dragan Čović. 

Limeni Hrvat je uspio dovesti Srbe u jedini grad na moru i pokušao uvjeravati domicilne da tu Bošnjaci više nisu dobro došli.
Dragan Čović limeni vitez će sigurno ostati upamćen kao sljedbenik UZP-a koji bosanskim Hrvatima nanio vise zla nego što su ga doživjeli tokom rata.
Svojom mržnjom i podjelom će dovesti do potpuno novog poretka u BiH gdje će se demokratskim putem sve ovo preokrenuti, a on i njegovi sljedbenici na osnovu presude u Hagu o USPU će biti procesuirani i kažnjeni.
Sijući ZLO , nije ni slutio što čini.
Zapravo on i jeste to želio jer svi zločinci UZP-a su dobro udomljeni i žive na najvišoj ekonomskoj razini u Hrvatskoj, dok tamošnji prosječan čovjek je na rubu gole egzistencije.
mostar_nova.jpg
Zagreb mora imati snagu da ove pobjegulje iz BiH kazni ili ih utopi u beznačajnost, a nikako im dozvoliti da tamo budu prvi.
Limeni Vitez Dragan Čović će vidjeti svoju snagu na predstojećim izborima na kojima nema ljudi koji glasaju za njega, zapravo nema ih nikako, tamo daleko su.
Tamo daleko gdje im se fućka za limenim vitezom i njegovim zastavama koje siju ZLO.
Mostar sigurno poslije izbora neće biti što je bio, a glavni razlog si ti LIMENI.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search