ZAGREB: Oni nisu svjesni šta je u toj eksploziji! Dok se Milanović brine o izbornom zakonu BiH, sav sigurnosni sistem Republike Hrvatske se razbio velikom eksplozijom u Zagrebu.

Ocjene članaka: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Republika Hrvatska je mogla biti razorena samo s jednim projektilom koji je uputio pomahnitali Putin.

Milanović, Plenković, Božinović i drugi koji su vrh države još nisu svjesni šta su dobili eksplozijom teškom 7 tona na Jarunu, dijelu Zagreba.

Svakako da je projektil ciljan na dio koji je najslabiji i koji je u srcu Europe.

Bespilotna letjelica, proizvodnje 1974 ili čak prije, samo je potvrda da je rat u Ukrajini odavno izmakao razumu i da smo svi taoci jednog monstruma koji se igra našim životima.

"Dajte mi spisak onih koji podržavaju Ukrajinu i dobit će odgovor...", prije samo par dana to je tražio predsjednik Rusije, a već jučer je odgovorio i to u srce Europe, Zagreb.

Rat u Ukrajini se može prenijeti za tren na svaki dio Europe, jer rat nema logiku, jednostavno na jednom mjestu se gasi, a bukti na desetine novih mjesta koje su samo nekoliko trenutaka prije bile oaze sigurnosti.

Projektil, bespilotna letjelica, TU prvi let 1974. godine, potpuno zastarjelo ratno oruđe, ali je jasno dalo do znanja da više ništa nije sigurno ni u kom pogledu.

Orbanova lojalnost i navodna neutralnost u ratu Ukrajini je rak rana odbrane Europe.

Ukrajina će biti i poprečno i podužno preorana od ubitačnih projektila, jer tek predstoji rat u kojem će se vidjeti svirepost vojne tehnologije.

Ukrajina će osjetiti napad Rusije više nego iko U Europi, pa čak računajući i Drugi svjetski rat, ako rat krene tokom koji ne odgovora Vladimiru Putinu.

Najbolnije za Ukrajince će biti da će krvi biti do koljena u sred Europe i pred očima sviju, a da će pomoć biti slaba i nedovoljna.

Ako rat išao tokom koji želi Putin onda je isto loše, jer samo je pitanje koja zemlja je sljedeća na udaru, a bit će one bivše iz Sovjetskog Saveza, jer oni tu imaju svoje pristaše koji sad djeluju kao peta kolona unutar NATO-a.

Sve je u igri i sve ide ka strašnom zlu.

SAD I EU neće pokušati direktno zaustaviti Putina, a to će poslije velikog razaranja morati učiniti.

Rat širokih razmjera je u toku , uključene su desetine zemalja i sudjeluju zemlje s više kontinenata, puno žešće i gore nego u Siriji.

Ovakva vrsta rata se jasno zove Svjetski rat s nesagledivim posljedicama.

Eksplozija u Zagrebu je donijela ono sto niko nije mogao ni pomisliti, a to je gola istina: "Ništa više, ni kom pogledu, nije sigurno."

Država na čijem ćelu su političari kalibra Milanovića, Plenkovića, Božinovića i sličnih je jasno ciljana, jer ona nema gotovo nikakvih odbrambenih sredstava s kojim bi se bilo kome suprotstavila. Kad se tome doda da je uz Mađarsku koja je jasno dala do znanja da ni s čim neće iskvariti Putinu.

Vojna letjelica koja je prvi let imala 1974. godine nije samo eksplodirale u Zagrebu, već je i donijela puno toga što još ne zna šmrkavi Milanović, ali ne zna ni Plenković.

S tom letjelicom koja se srušila na Jarun puno toga vam je eksplodiralo od čega će vas tek početi boljeti glava.

Vladimir Putin je jasno, glasno i bez imalo ustručavanja, projektilom, bespilotnom letjelicom koja sa sobom nosi samo ono što želi jasno je rekao svima: "Sve je u igri. u svakom pogledu. a vi koji drugačije mislite niste zdravog razuma."

Zagreb ljubi Dodika koji se prijavio kao redov, vazal, poslušnik Putinove ideje. On je znao da će vam stići projektil preko Mađarske dok vi spavate.

Sve je u igri i sigurno sudbinu Kijeva uskoro može očekivati i neki europski gradovi, ako se Putinu ne ostvare vojni planovi za potpunom okupacijom Ukrajine.

Ali kada okupira Ukrajinu tek tad predstoji početak krvavog rata koji će biti katastrofalnih razmjera u svakom pogledu.

Eksplozija na Jarunu, u srcu Zagreba, je donijela više nego što se misli na Pantovčaku, zapravo, oni i ne znaju o tome misliti, jer misle samo kako da održe malog fašistu Čovića na poziciji u BiH, jer s njim mogu komadati BiH, a zapravo mogu samo pokušavati.

Predsjednik Milanović koji misli o Komšiću više nego o Putinu je možda realna slika u kakvom stanju je hrvatsko društvo.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search