Dodik jasno zna da poslije sankcija ide stap po prstima ako ne bude slušo onda se jasno zna sto ga slijedi.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Sankcije su sila, one su potreba prema onima koji siju oko sebe kriminal, zlo, a okružili se svojim odanim poslušnicima koji su raspoređeni u sve pore državnog aparata.
Sankcije lijeće , bolje od penicilina protiv bilo koje upale.Sankcije su potrebne obavezne i one garantuju da mali moćnici moraju znati da su samo mali i da njihova zla narav, kriminal, korupciju nije obaveza da moramo trpiti.
Draga Cvijanovića kad kazes "Sankcije nikad nisu donijele dobro "
Teško te razumjeti jer je to je prosto, glupo neodmjereno , bolesno teško nazvati nekako drugačije tu izjavu.
Sankcije su vaspitna mjera prema onima koji su protiv slobode, protiv korupcije, protiv kriminala , zapravo protiv onih koji su bahati i oholi koji se nikom ne pravdaju za nepravdu koju cine drugima.
Svakako da treba upamtiti Zeljku Cvijanović kao dio aparata koji je skrojio Milorad Dodik i koji je sigurno umakao sam , cak joj ni mrve nije davao.
Ona nespretna, smušena, kontroverzna u svakom pogledu i jadna je morala slušati i samo slušati volju malog vožda iz Laktaša.
Sankcije su dobro došlo a posebno došle svim u RS koju podržavate Milorada Dodika koji se igra vašim sudbinama.
Sankcije u RS moraju osjetiti i pozicija i opozicija jer sudjeluje tu u suludim projektu rušenja BiH.
Međunarodna zajednica posebna SAD i drugi koji imaju moc i potrebu da pomognu BiH ekspresno bi riješili Milorada Dodika , ali je problem sto su oni drugi još gori.
Da jednostavno , jasno i tečno rečeno. "Milorad Dodik se može ekspresno skinuti , ali su gori oni koji su opozicija, Stanivuković, Trivić, Nesić, Stevandić i drugi.."
Gotovo smiješno i žalosno tako los prvi, a iza njega puno gori pa to ima samo na Balkanu.
Nisu svi Srbi činili GENOCID ali malo ili vrlo malo ih se ogradilo i osudilo od toga ili nedajboze da su pomislili vojno ustati protiv tog strasnog zla.
Draga Zeljka Cvijanović ti samo tu takva sto trebaš biti takva a nikako sto to zaslužuješ.
Ili dalje da idemo Dodik se ekspresno skida, a sta se dobiva, Trivicka koja oživlja četnike sa Stanivukovićem, ili retardirani Nesić i Stevandić.
Pa ništa nije bolje ni u drugom dijelu koji ima istu političku sliku loši a iza njih reze još lošiji koji mogu samo donijeti nastavak ovako lošeg stanja, nikako dobro..
Grozne igre u BiH a li još gore oko nje.
Pa sta onda!!
Jednostavno građanski otpor, građanski demokratski ustanak koji će pravom donijeti novu slobodu za svakog čovjeka na svakom mjestu ali i da može biti politički zvaničnik koji kriju bolje sutra.
Demokratskim putem, svoja prava moramo izboriti.
Tonino Picula je jedan od predlagača za sankcije Miloradu Dodiku u EU parlamentu a ostali poslanici HDZ na ćelu za Željanom Zovkom su bili protiv.
Pa zašto ?
Pa jednostavno HDZ je zločinačka organizacija na čijem ćelu je bio osuđeni ratni zločinac Franjo Tudman koji ju je osnovao i udario temelje da djeluje protiv BiH.
Poslije presuda u Hagu svi zvanični iz Sarajeva su se škrto izjasnili o presudi da je Republika Hrvatska činila agresiju na Republiku BIH.
Zato , zato sve i kaznite demokratskim , građanskim pravom .
Sve one iz političkog Sarajeva, a oni su SDA, SDP. SBB, , Nasu Stranku. i sve one proistekle iz SDA jer nikad, ama bas nikad nisu tražili kažnjavanje HDZ i traženje njegovog gašenja na tlu BiH jer je presudom u Hagu potvrđeno da sve to vodio zločinac Franjo Tudman koji osnivač te zločinačke stranke.
Sve je jasno, budale će komentarisati pravdati , braniti ove stranke a neće tražiti kažnjavanje HDZ-a.
Ma sve je jasno ko sutrašnji dan, kakvi smo.
Narod koji šuti i trpi teror onda ima ovakvu politiku u kojoj zemlju doveli na dno dna.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search