Biskup i ratni zločinac

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Biskupe Vlado Košiću, sram te bilo i nek se srami onoj ko je uz tebe i ko te slijedi. Sramotno je za sve vjernike, ma kakve vjere bili, da te mogu gledati u svećeničkoj odori da se moliš sa zločincem.
Nisi ti biskupe vjernik, ti si ZLO na koje trebamo svi ukazivati. Zločini u Bosni su strašni i činjeni su od takvih kao ti baš onda kad je bilo najgore; Višegrad, Prijedor, Srebrenica, Foča, Bratunac, Vlasenica, Sarajevo i kad je bilo sve u plamenu.
Očekivali smo pomoć od Hrvatske.

Ti i takvi tad nisu nam zabili nož u leđa, već sjekiru i udarali do srca. Sramotno je to i nikad zaboravljeno, sramotno. Da znaš zločesti biskupe, tvoji sljedbenici su silovali, palili, ubijali, etnički čistili, pljačakali i nisu uspjeli, nisu uspjeli. Ahmići, Stupni Do, Gornji Vakuf, Mostar, Prozor, Gabela, Heliodrom, Stolaac, Počitelj su zlodjela kojih se treba sramit svaki katolik. Sramotno da ti takav možeš biti biti biskup i da se rugaš ljudskoj tragediji.

"Silovali su me i vodali svuda tri mjeseca, batinali i ponižavali, kako su htejli. Upitala sam ih što mi je bilo sa ocem i majkom koji su ostali u kući. Dobila sam odgovor da su mi ZAPALILI I OCA I MAJKU", jedna od žrtava iz Prozora svjedoči.

"Silovali su nas noću. Bili su i oni sa oznakama HV-a. Svako veče su nas odvodili", kaže druga.

Nemaš ti Vlado Košiću djecu, niti imaš srce vjernika koji to razumije. Sramotno je tvoje učenje i tvoja propovjed, baš kao što je sramotan onaj ko te podržava na tom mjestu. Biskupe Vlado Košiću, takvi kao ti koji sabljom sijeku, uvijek su gubitnici na ovom svijetu, a na onom tamo, tebe kao nevjernika koji se krio iza svećeničke odore. čeka strašna kazna. Čekaju te djevojčice koje ste obečastili, nevino ubijeni i spaljeni, čekaju svi i oni svjdoče na tom strašnom sudu.
STIĆI će te suza maksuma.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search