Diži dupe muftija Zukorliću i pravac Pljevlja i Rožaje

Ocjene članaka: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Zovi svog kuštravog partnera Dritana ali i druge sa kojima koaliraš i prenesi poruku "Ako bude napadnut i jedan musliman u Crnoja Gori, svi muslimani Balkana su na nogama". To reci svojim partnerima koji pišu "NOŽ, ŽICA, SREBRENICA"
Dobro upamti muftija Zukorliću, tvoja želja za vlašću je klasični primjer šejtanska posla. Ti si opako bolestan i štetan po nas muslimane Balkana. Tvoj pir sa Dritanom i onima koji mašu zastavama pod kojim je počinjen GENOCID je gorka ISTINA da ima gorih od Rahmana Morine, Sejde Bajramovića i sličnih.
Tvoja buka, kad je mir, je bila zaglušujuća da se ništa drugo nije moglo čuti iz Sandžaka. Sad kad je nemir u Crnoj Gori, kojeg si ti sa svojim partnerima napravio, gotovo da te nema. Možda nikad sličnija osoba Muhamedu Čengiću nije bila kao što si ti. Tokom mira bučan do bola, a početkom rata strugnuo u Tursku.

Stoga pamti Zukorliću, a ti kuštravi Dritane nikad više Srebrenica na Balkanu od kasapina sa kojima šurujete. Ima nas svuda, više nego ikad, a kod nas je strah samo u Milostivog. Kada ste otjerali mir, a donijeli nemir muslimanima Crne Gore, zaboravili ste da više ništa nije kao što je bilo. Crna Gora je slobodna, suverena i nju se može doći sa svih strana.Nije to kao '92. godine. Muslimani Pljevalja, Rožaja, Ulcinja, i bilo gdje na Balkanu više nisu sami ni u kom pogledu..

Dritan Abazović koji ima zajedničke prijatelje s tobom u Sarajevu treba znati da nisu vaši uspjeli '92. kad smo bili goloruki, a oni do zuba naoružani. Kuštravog Dritana proglast najboljim od generacije je samo potvrda da vaše udbaško-velikosrpske službe nikad nisu ni prestajale postojati. S toga upamtite, ako jedna dlaka fali muslimanima u Crnoj Gori, vi ste za to krivci i protiv vas i vaših će biti muslimani Balkana koji sigurno nikad više neće dozvoliti SREBRENICU.
Image
Srebrenica je ovozemaljsko svjetlo na koje trebamo stalno gledati, a oni koji su to činili znaju da će doći dan i vrijeme kad će biti kažnjeni. Bog je svjedok da se ne bojimo zločinaca s kojima koalirate i sa kojima želite unijeti nemir. Diži dupe beogradski muftija Zukorliću i pod ruku svog Hazbiju Kalača, predsjednika tvojeg SPP i reci njegovu kuću čuvaju ti iz vaše koalicije. Takvi su čuvali muslimane '92. u Bratuncu, Vlasenici, Višegradu, Foči, Zvorniku.

Diži dupe i dobro ćeš upamtiti ovo svoje koaliranje s crnim đavolima u kojem igra kuštravi Dritan.

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search