Gdje je Valentin Inzko dok se pravno urušava BIH

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Niti vapaji, niti molitve Milostivom tada nisu bili uslišene. "Pa gdje je Valentin Inzko dok se pravno urušava BIH, dok se zločinci naslađuju nad žrtvama, pa gdje je taj prokleti Valentin Inzko. Da li je živ, da li je ikad postojao pa gdje on dok siledžije i zločinci vršljaju nad žrtvama.." tako se svi pitamo danas. I onda i sad ključ naše nade i slobode je u našim rukama.. Molitve i vapaji koji su poslani Milostivom onda kad je bilo više krvi nego vode su uslišene. Žrtva nije zaboravljena niti ostavljena kod Milostivog. Ali jeste veliki nemir u nama svima kada imamo više nego što vidimo i osjetimo. Imamo više nego što vidimo i osjetimo je važno za sve nas. Nas danas ima od 65 do 70 % koji vole svoju domovinu i koji žele dobro svima u svakom pogledu. Narod koji to ne vidi onda je u bolestan ili nije to zaslužio. I kada su počinili GENOCID i kada je UZP pokazao vampirske zube s ciljem da bosanski muslimani, katolici i pravoslavci nestanu sa ovih prostora, desilo se čudo. Bosanskih muslimana, katolika, pravoslavca i drugih više nego ikad. Jači su no ikad, ali to ne vide niti osjete.
Naša domovina, naša majka BiH je danas jača no ikad i vrije od umnih, pravednih i hrabrih sinova koji moraju ustati i stati na branik preko kojeg ne smiju preči GENOCOIDAŠI i UZP-ovci..
Dignite se mladi lavovi iz domovine, ne sabljom niti vatrom, već perom i pravdom.
Dignite se i stjerajte ove katile na mjesto koje zaslužuju.
Stjerajte i one koji se ne znaju i ne smiju sa njima razračunati..
Dignite se u ime onih koji su molili onda kad je bilo najteže, onda kad su ih svi izdali, a Milostivi to sve zna.
S toga svetu zemlju tamo gdje krv nevinih u Srebrenici, Bratuncu, Višegradu, Vlasenici, Prijedoru, Sarajevu, Foči , Sanskom Mostu, Ključu i diljem naše domovine osvetite i oslobodite silom prava i pera, jer to možete.
Pa gdje je UN kad je bilo najteže, pa gdje Valentin kad se izruguju žrtvi,pa gdje je pravda?
Prije ovog pitanja gore, treba se upitati pa gdje ste vi mladi, odvažni lavovi iz zemlje BiH koji možete perom i pravdom utući sve zločince..
Pa gdje ste vi zašto i kome šutite.
Pa gdje je vaša odgovornost koju morate poduzeti da stjerate zločince koji su vam poubijali najmilije.
Diži se pravdo, diži se britko pero i piši kazne zločincima.
Vi to možete i morate i to samo zbog sebe da vam ne bi bila sudbina kao vašim najmilijim.
Vi ste tu voljom Milostivog da dokažete ono što se htjelo skriti.
Image

Prati me

FACEBOOK

ReporterAA

YOUTUBE

YouTube Kanal

Pridruži se

Ukoliko imate nešto što bi željeli objaviti (Tekst, Fotografije, Video ili Audio materijal) na mojoj stranici onda kliknite OVDJE

© akifagic.com 2024 | design & development by @archibyte

Search